DI AKHIR KELAS, PESERTA AKAN DAPAT

Selepas Tamat Kelas Online Ini, Peserta Akan Dapat..

Website Sendiri

Website Anda sudah LIVE PUBLISHED di internet. Boleh diakses oleh sesiapa sahaja, di mana-mana jua mereka berada. Bisnes Anda sudah global ke perosok dunia.

Lengkap Dengan Payment Gateway

Pelanggan boleh membuat bayaran secara online melalui website tersebut tanpa perlu Anda bersusah payah melayan mesej di WhatsApp lagi.

Kedai Maya

Website yang Anda buat di dalam kelas adalah WEBSITE E-COMMERCE yang bakal menjadi Kedai Maya seumpama macam Lazada atau Shopee (bezanya Anda adalah pemilik tunggal untuk perniagaan sendiri)

Jenama & Kreadibiliti Perniagaan

Website akan membantu Penjenamaan Perniagaan Anda untuk membolehkan pelanggan lebih percaya dan yakin dengan apa yang Anda niagakan.

Selain daripada itu, Anda juga akan memiliki pelbagai template website profesional yang boleh digunakan bila-bila masa seumur hidup.

Lebih 40 Design Website Profesional

Yang bakal menjadi tema website masing-masing dengan pelbagai kategori yang menarik. Bukan 1 design, tetapi lebih 40 design akan menjadi milik Anda secara PERCUMA. Bukan biashe-biashe punya design tau.. Design yang sangat Profesional, Modern Looks dan Mobile Responsive. Jom kita lihat satu persatu semua design yang Ohsem di bawah ini.. ! Semuanya Milik Anda !

Ya ! Kami Kasi PERCUMA SEMUANYA ! Khas Untuk Peserta Yang Mendaftar Kelas Ini

klik untuk share..

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on twitter
Scroll to Top